Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di arachidi
- 5 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 2 scalogni a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di salsa di pesce
- 5 g di zucchero
- 60 g di succo di lime, spremuto fresco
- 500 g di polpa di melone a tocchetti o a palline
- 2 rametti di menta fresca a pezzi
- 1 rametto di coriandolo fresco a pezzi
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate a pezzi
- 10 g di semi di sesamo tostati
- 10 g di pinoli, tostati tritati
- cocco fresco tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 612.8 kJ / 146.5 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 16.5 mg
Alternatieve recepten
Tartare di salmone con avocado e uova
45 min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 Min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10min
Bruschette con melanzane
30 min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 min
Fichi freschi ripieni
20 Min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1 Std.
Insalata di cavolo messicana
15 Min
Hummus di barbabietole
25 min