![Bowl de verduras y nuez de la india en salsa de mantequilla de cacahuate Bowl de verduras y nuez de la india en salsa de mantequilla de cacahuate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1a2eefb19e38cf54cbbf138eb0bc0d7/Derivates/f87ce6fc0eaf41bf9ebffeaf0744487f2a817336.jpg)
Compatibele versies
Bowl de verduras y nuez de la india en salsa de mantequilla de cacahuate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g de agua
- 400 g de zanahorias, sin pelar, en trozos (4 cm)
- 250 g de arroz jazmín
- 200 g de champiñones, en mitades
- 150 g de brócoli, en floretes
- 1 diente de ajo, pelado
- 20 g aceite vegetal
- 100 g de mantequilla de cacahuate
- 10 g de azúcar
- 30 g de salsa de soya
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 150 g de pimiento rojo, en rebanadas finas (aprox. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g de cebolla cambray, en trozos (3 cm)
- 150 g de nuez de la India, tostada, con sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yaki udon al estilo japonés
30 min
Carnitas de Marlin
40 Min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 Std.
Entomatadas de pollo
40 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Hot cakes con frutos secos
15 Min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 Min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 min
Ensalada Tex-Mex de quinoa y pollo
30 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Boloñesa de lentejas
35 min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min