Compatibele versies
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de nuez de la India
- 100 g de nuez de la india
- agua, cantidad suficiente para cubrir
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de caldo de verduras (ver tip)
Verduras horneadas
- 600 g de verduras, mezcla de temporada, cortadas en bastones (aprox. 1.5 cm x 7 cm) (ver tip)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 cda de garam masala, (mezcla de especias)
- 2 dientes de ajo, pelados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de quinoa
10min
Quinoa con ejotes
30 min
Sándwich alto en proteína
20 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Ensalada de quinoa
25 min
Ensalada César vegana
10min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 min
Ensalada de quinoa
35 Min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30 min
Ensalada de lentejas
1h 20min
Lentejas marinadas
35 Min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 min