Compatibele versies
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de nuez de la India
- 100 g de nuez de la india
- agua, cantidad suficiente para cubrir
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de caldo de verduras (ver tip)
Verduras horneadas
- 600 g de verduras, mezcla de temporada, cortadas en bastones (aprox. 1.5 cm x 7 cm) (ver tip)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 cda de garam masala, (mezcla de especias)
- 2 dientes de ajo, pelados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Sopa de coliflor y garbanzos
50min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Hamburguesa veganas
45 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Sopa miso con verduras
30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1h 20min