Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de betabeles, pelados y en trozos (ver sugerencia)
-
400
g de lentejas naranjas, lavadas y escurridas
of 400 g de lentejas - 500 g de agua
- 30 g de cebolla cambray, (el bulbo), en trozos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
-
45
g de vinagre de vino tinto
of 45 g de vinagre de su preferencia - 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1067 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de brócoli
15min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Ensalada fresca de quinoa
25min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Quinoa con ejotes
30 min
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1 godz.
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min