Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de betabeles, pelados y en trozos (ver sugerencia)
-
400
g de lentejas naranjas, lavadas y escurridas
of 400 g de lentejas - 500 g de agua
- 30 g de cebolla cambray, (el bulbo), en trozos
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva extra virgen
-
45
g de vinagre de vino tinto
of 45 g de vinagre de su preferencia - 1 cdita de sal, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1067 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Jocoque con pepino
5min
Quinoa con ejotes
30min
Pescado con salsa de morrón
45min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Barbacoa de hongos
30min
Ensalada de betabel
1h 10 min
Pesto de espinacas y nueces
5min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Coctel de champiñones
20 Min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h