Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en cubos
- 50 g de agua
- ½ cdita de sal
Sopa de poro
- 400 g de poro, solo la parte blanca, en trozos
- 2 cdita de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de harina de trigo
- 400 g de agua
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- crema para batir (30-40% grasa), para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Crema de pistache (Black Diamond)
1h
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40min
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Crema de elote y estragón
1h