Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en cubos
- 50 g de agua
- ½ cdita de sal
Sopa de poro
- 400 g de poro, solo la parte blanca, en trozos
- 2 cdita de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de harina de trigo
- 400 g de agua
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- crema para batir (30-40% grasa), para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de poro y papa
30 min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 Min
Sopa de berenjena asada
40min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2h
Crema de jitomate
30 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2h
Tabule TM6
1h 30min
Mousse de cilantro
2h 20min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min
Crema de elote y estragón
1h
Pescado con salsa de morrón
45 min