Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa hojaldre
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en cubos
- 50 g de agua
- ½ cdita de sal
Sopa de poro
- 400 g de poro, solo la parte blanca, en trozos
- 2 cdita de sal
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 cdita de harina de trigo
- 400 g de agua
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- crema para batir (30-40% grasa), para barnizar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema conde bicolor
40min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Dulce de tapioca
1 godz.
Camarones agridulces Al vacío TM6
1 godz. 15 min
Portobellos rellenos
35min
Sukiyaki de pollo
45 min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
35min
Chowder de queso
35min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 godz.
Plátanos machos rellenos de picadillo
2 godz.
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Crepas mexicanas
1h 50min