Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g de ejotes, sin tallos
- 2 ramita tomillo fresco
- ½ cda de aceite de oliva
- ⅛ - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de jitomate básico
35min
Verduras blanqueadas
1h
Sal de romero
5 min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45min
Tacos de flor de Jamaica
1h
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Pavo en mole de frutas secas
2h
Aguacates rellenos de atún
10 min
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40 min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Ensalada de lentejas y berros
1h 25 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min