Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
of 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
of 80 g de vino dulce
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 856 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 409 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1h
Entomatado de cerdo
1h
Hamburguesas del carrito
1h 20min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Pastel de carne
50min
Pollo a la cazadora
40min
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40min
Filete de res en salsa de chile morita
40min