Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
of 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
of 80 g de vino dulce
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 856 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 409 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollitos de pollo con hongos y epazote
55min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Estofado de tocino, pavo y poro
35 dk
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 dk
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3hod. 55min
Res con almendras
40 dk
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1sa
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 dk
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 Min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min