![Rollo de cerdo con espinaca Rollo de cerdo con espinaca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F21E3998-8DEF-4A29-ACAF-768B7D7AAC4F/Derivates/8e04dffb-beba-4f10-8675-d442e7ddc264.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
of 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
of 80 g de vino dulce
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 856 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 409 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollos de rib eye con gratinado de papas
1h
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1u. 20min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55 Min
Pechugas rellenas con salsa de almendras
45min
Pollo con salsa de hierbas y pesto de arúgula
55 Min
Filete de res con almendras
30min
Pescado a la talla
40min
Carne de res con pimientos
25min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Pollo al limón con verduras
40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 мин.