Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 200 g di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
- 1 peperone rosso a listarelle
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 320 g di spaghetti o di pasta secca lunga
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2087.8 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti alla checca
40min
Pappardelle alla papalina
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Linguine allo sgombro
30min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta alla gricia
30min