Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso, lungo
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale, disossata, senza cotenna a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati in scatola
of 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 360 g pasta secca, tipo bucatini (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Insalata di pasta
30 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min