Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (punta di petto)
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 foglia di alloro secca
- 60 g di cipolla
- 30 g di sedano
- 30 g di carota, pelata
- 40 g di pane raffermo
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 30 g di pinoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di fettine di vitello sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 250 g di salsa di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1935.5 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 584.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Coniglio al vino rosso
7hod. 10min
Panini per hamburger
1h 45 min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Paella de marisco
1h 20 min
Pepata di cozze
55min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 godz.
Cacciucco
1h 20 min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min