Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (punta di petto)
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 foglia di alloro secca
- 60 g di cipolla
- 30 g di sedano
- 30 g di carota, pelata
- 40 g di pane raffermo
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 30 g di pinoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di fettine di vitello sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 250 g di salsa di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1935.5 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 584.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1h
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1h
Minestra sudicia
5h
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Gnocco fritto (senza glutine)
1h 30min
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1h 30min
Linguine allo scoglio
40min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min