Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau minérale
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7350 kJ / 1730 kcal
- Eiwitten
- 70 g
- Koolhydraten
- 340 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains aux noix
4h 30min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Ciabatta italienne
3u. 40min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3h 45min
Pain au levain
17 godz.
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Ficelle de pain
4u. 5min
Baguette en épis au sésame
15h 45min
Baguette tradition
15h 25min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Brioche Nanterre
4h 15min