Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g unsalted butter, chilled, cut into pieces, plus extra to grease
- 140 g all-purpose flour
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 30 g powdered sugar
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 tbsp whole milk, chilled
Filling
- 140 g pecan nut halves, raw, divided
- 220 g granulated maple sugar
- 2 tbsp all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 tbsp cornstarch
- 1 egg, large
- 225 g whipping cream, 33%-35% M.F.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2037.5 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 70.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Hokkaido Cupcakes
45min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Layered bread
2 godz. 30 min
Raspberry and orange buttermilk ice cream
10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Dairy-free pumpkin soup
30min