Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 eggs (grade A), room temperature
- 2 egg yolks (grade A), room temperature
- 90 g caster sugar
- 1 tbsp cake stabilizer (type Ovalette®)
- 40 g all-purpose flour
- 20 g milk powder
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp vanilla extract
- 90 g salted butter, melted
- 1 tsp cocoa powder
- 100 - 150 g hazelnut and chocolate cream (Nutella)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 57 mg
Alternatieve recepten
Steamed Siew Mai
5 Std.
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Chocolate Batik Cookies
45 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 godz. 20 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2u. 45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min