Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 300 g de farine de blé
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 100 g de cerneaux de noix
- 250 g de bleu d'Auvergne, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide légère
- 2 pincées de sel
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4318.3 kJ / 1030.8 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 98.8 g
- Vetten
- 51.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 357.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon volaille riche en collagène
12 Std. 10 Min
Lasagne au pain rassis
1 godz. 45 min
Pâtes à la sauce crémeuse sans lactose
30 min
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25min
Baguettes au levain de blé
Geen beoordelingen
Porridge salé à l'avocat et à l'œuf
30 min
Salade pour booster le collagène
40 min
Lasagne véganes aux champignons sauvages, cavolo nero et pesto de roquette aux noix
1 Std. 30 Min
Crème de petits pois au basilic, œufs durs et fondant citron
1 Std. 5 Min
Galette des rois amande et rose
2h 45 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min