Apparaten en accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optioneel) geraspt (zie tip)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2500 kJ /
598.2 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Alpenmacaroni
45min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen