Apparaten en accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optioneel) geraspt (zie tip)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2500 kJ /
598.2 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min