Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het Viking hamburger broodje
- 100 g zwart sesamzaad
- 220 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 100 g water
- 10 g verse gist
- 50 g melk
- 15 g suiker
- 1 ei
- 1 tl diepgevroren inktvisinkt
- 40 g boter
- 1 snuifje zout
-
70
g havervlokken
of 70 g sesamzaad
Afwerking
- 100 g room, 35% vet
- 100 g roomkaas, type Philadelphia
- 30 g citroensap
- 2 el verse bieslook, fijngehakt
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 3 takjes verse dille, alleen de blaadjes
- 3 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes
- 1 takje verse koriander, alleen de blaadjes
- 10 g rucola
- 15 g olijfolie
- 4 sneetjes gerookte zalm, doormidden gesneden
- 4 sneetjes gerookte schelvis, doormidden gesneden
- 4 sneetjes gerookte tonijn, doormidden gesneden
- Voeding
- per 8 stuks
- Calorieën
- 13012 kJ / 3113 kcal
- Eiwitten
- 114 g
- Koolhydraten
- 239 g
- Vetten
- 189 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5h
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Geen beoordelingen
Lemon curd
20 Min
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen