Apparaten en accessoires
Scandinavische hamburger
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
Het Viking hamburger broodje
-
zwart sesamzaad100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken220 g
-
water100 g
-
verse gist10 g
-
melk50 g
-
suiker15 g
-
ei1
-
diepgevroren inktvisinkt1 tl
-
boter40 g
-
zout1 snuifje
-
70 g sesamzaadhavervlokken70 g
Afwerking
-
room, 35% vet100 g
-
roomkaas type Philadelphia100 g
-
citroensap30 g
-
verse bieslook fijngehakt2 el
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
Szechuan peperkorrels naar eigen smaak2 snuifjes
-
verse dille alleen de blaadjes3 takjes
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes3 takjes
-
verse basilicum alleen de blaadjes1 takje
-
verse koriander alleen de blaadjes1 takje
-
rucola10 g
-
olijfolie15 g
-
gerookte zalm doormidden gesneden4 sneetjes
-
gerookte schelvis doormidden gesneden4 sneetjes
-
gerookte tonijn doormidden gesneden4 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 stuks
Eiwitten
114 g
Calorieën
13012 kJ /
3113 kcal
Vetten
189 g
Koolhydraten
239 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Black Collection
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Hollandaisesaus
15min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Citroencurd
1u.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
BBQ-saus
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min