Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos, asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz, para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal, para freír
- 250 g de crema, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2569.6 kJ / 614.1 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 979.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de pollo TM6
30 min
Arroz con leche
3h
Arroz rojo
1h 25min
Cochinita Pibil Demo
15min
Salsa verde cocida
30 min
Pollo con mole TM6
1h
Pozole Rojo
1h 30min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1h 10min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Agua de Horchata
10min