Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de frijol
- 750 g de frijoles negros cocidos
- 400 g de agua
Relleno
- 1000 g de chicharrón prensado
- 350 g de tomate verde (tomate de fresadilla o tomatillo)
- 350 g de jitomate (huaje rojo)
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 2 chiles anchos, sin tallo y sin semillas
- 1 ½ cdita de sal
- 1 ½ cdita de pimienta negra entera
- 2 dientes de ajo, pelados
- 3 cditas de comino en polvo
- 8 chiles poblanos, asados. sin piel y sin semillas
Masa
- 350 g de agua
- 250 g de harina de maíz, para tortillas
- 100 g de harina de trigo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de polvo para hornear
- aceite vegetal, para freír
- 250 g de crema, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2569.6 kJ / 614.1 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 979.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicón de res
1h
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Caldo de camarón
40min
Salsa martajada
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Pozole Rojo
1h 30min
Pollo con mole verde
1h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Agua de Horchata
10 min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chilaquiles divorciados
1h