Apparaten en accessoires
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde groenten
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
verse sperziebonen (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)330 - 350 g
-
melige aardappels in stukjes gesneden (2 cm)600 g
-
knolselder in stukjes gesneden (2 cm)450 g
Vis en tapenade van zwarte olijven
-
goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)4
-
zout om op smaak te brengen
-
gemalen zwarte peper om op smaak te brengen
-
citroen schil en sap1
-
zwarte olijven, ontpit200 g
-
sardine fillets (optioneel) in olie8
-
knoflookteentje2
-
verse peterselie alleen blaadjes20 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt40 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Dressing
-
rode uien in tweeën gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
zout¾ tl
-
suiker½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap20 g
-
zonnebloemolie15 g
Afronding
-
melk320 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
nootmuskaat, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2166 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
3130 kJ /
748 kcal
Vetten
43 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min