Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Velouté de mâche et panais
30 Min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1 Std. 50 Min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 Min
Velouté d'endive
35 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Sauce gribiche
15 Min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 Min