Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
- du sel
- du poivre moulu
- 550 g d'eau
- 2 c. à soupe de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 125 kJ / 30 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Verrines de crème d'asperges
2j 35 mnt
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Beurre d'escargot
10 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Velouté d'endive
35 Min
Velouté de mâche et panais
30min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté vert asperge-épinard
50 Min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min