Apparaten en accessoires
Confiture abricot-gingembre
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 55min
3 bocaux
Ingrediënten
-
480 g de sucre en poudre
-
2 cm gingembres frais coupé en tranches (2 mm)
-
800 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Natrium
0 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
3264.3 kJ /
771 kcal
Vetten
1 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
183 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°32
47 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Confiture figue et vanille
40min
Confiture de myrtilles
1u. 45min
Confiture de melon au basilic
2u. 40min
Confiture abricot-amande à la rose
6u. 45min
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de fraises à la vanille
45min
Confiture pêche et verveine
1u. 5min
Confiture poire-anis
1u. 30min
Confiture de figues
1u. 30min
Confiture de pêches
1u. 5min
Confiture de prunes à l'armagnac
6u.
Confiture d'abricots
6u.