![Chakchouka aux œufs Chakchouka aux œufs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8b3b3a711f6d252df527ede60d410fc4/Derivates/8c959fd4b60460664331e1cdeb7ad198db0dd45f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 3 poivrons, en demi-lanières
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de pulpe de tomate, avec le jus
- 3 c. à café d'épices (piment d’Espelette, cumin, paprika)
- 4 - 6 œufs
- 20 g de beurre, pour la poêle
- du sel
- du poivre moulu
- brins de thym frais, pour la finition
- paprika, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Chakchouka à la feta
1 Std.
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
Tajine végétarien
35 min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Tatin d'oignons à la moutarde
2 Std. 20 Min
Paëlla veggie
50 min
Cabillaud à la sauce tomate
30 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Chakchouka aux poivrons, tomates et œufs
1 godz. 10 min
Riz fondant aux légumes
25 Min
Chakchouka au four
1 godz. 10 min
Légumes aux haricots verts
30 Min