Sauce bolognaise aux lentilles

Sauce bolognaise aux lentilles

4.6 325 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de carotte coupée en morceaux (3-4 cm)
  • 70 g de céleri branche coupé en morceaux
  • 120 g de champignons frais
  • 25 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de tomates entières pelées au jus
  • 1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 120 g de lentilles corail
  • 1 c. à soupe de sauce de soja
    1 c. à soupe de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 804.5 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 817 kJ / 196 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 7.5 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 21.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...