Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en morceaux (3-4 cm)
- 70 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 120 g de champignons frais
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates entières pelées au jus
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes - 120 g de lentilles corail
-
1
c. à soupe de sauce de soja
of 1 c. à soupe de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 817 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 804.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bolognaise aux lentilles
55 Min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 Std. 30 Min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 Min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 Std.
Chili sin carne
1 Std. 25 Min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50 Min
Tajine végétarien
35 Min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min
Steaks de quinoa aux haricots rouges
1h 50min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 Min