Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

4.1 201 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'épinards frais hachés
  • 250 g de ricotta
  • 1 œuf
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé
  • 15 feuilles de menthe fraîche hachées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • 200 g de tomates en quartiers
  • 16 cannelloni à garnir
  • 75 g de parmesan râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 1263 kJ / 304 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...