Compatibele versies
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'épinards frais, hachés
- 250 g de ricotta
- 1 œuf
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 15 feuilles de menthe fraîche, hachées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 200 g de tomates, en quartiers
- 16 cannelloni à garnir
- 75 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55min
Frittata de courgettes et ricotta
40min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15 min
Risotto printanier
1h
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10 min
Moussaka
1h 40min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30 min
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min