Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 6 abricots frais moelleux, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, effeuillés
- 1 citron jaune, le zeste et jus
- 75 g d'huile d'olive
- 75 g de câpres au vinaigre
- sel
- 1000 g d'eau
- 250 g de quinoa
- 200 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 200 g de mozzarella en billes
- 50 g de graines de courge
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3017 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Salade de penne à l'italienne
35 Min
Salade détox
10 Min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 Min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 Min
Salade inca
50 Min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 Min
Salade de quinoa et haricots verts
30 Min
Salade d'épeautre à la grecque
30 Min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 Min