Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 6 abricots frais moelleux, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, effeuillés
- 1 citron jaune, le zeste et jus
- 75 g d'huile d'olive
- 75 g de câpres au vinaigre
- sel
- 1000 g d'eau
- 250 g de quinoa
- 200 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 200 g de mozzarella en billes
- 50 g de graines de courge
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3017 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Salade de courgette aux olives et feta
15min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min
Salade grecque
30min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade d'épeautre à la grecque
30min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Salade détox
10min