Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fettuccine
- 400 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce au gorgonzola
- 40 g de noix décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- basilic frais, ciselé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3767 kJ / 900.4 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 82.1 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 517.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fraisier
15 Std.
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30min
Gratin de ravioli
1h 40min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20min
Lasagne chèvre et courgette
1h
Mac and cheese
35min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min