Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de céleri branche, coupé en morceaux (4 cm)
- 100 g de carotte, coupée en morceaux (4 cm)
- 1 oignon, coupées en deux
- 100 g de lardons
- 400 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 50 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates, en quartiers
- 100 g de concentré de tomate
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à soupe de fécule de maïs, dissoute dans 4 c. à soupe d'eau
- 4 brins de basilic frais, finement ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1258.2 mg
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Carottes Vichy
35 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 min
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Sauce au poivre
25 min
Salade de carottes et de pommes en spaghetti, feta et noix
15 min
Frites frisées et sauce à l'ail
45 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Number cake 10
2 godz. 15 min