Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- huile d'olive, pour le panier de la friteuse à air
- 2 entrecôtes de bœuf
- 20 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre doux
- 125 g de champignons bruns, frais
- 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g de vin blanc sec
- 410 g d'eau
- ½ cube de bouillon
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
- Eiwitten
- 75.4 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 90.3 g
- Verzadigd vet
- 40.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 914.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons
30 dk
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1 godz. 5 min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Boulettes de porc au fromage, sauce rosée et légumes du soleil
50min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40min
Hachis de poulet et polenta
45 dk
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Poulet cacciatore et pâtes
55 min
Poulet façon bourguignon
35min