Entrecôte et risotto aux champignons
TM6

Entrecôte et risotto aux champignons

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • huile d'olive, pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Voeding
per 1 portion
Calorieën
5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Eiwitten
75.4 g
Koolhydraten
69.4 g
Vetten
90.3 g
Verzadigd vet
40.8 g
Vezels
0.9 g
Natrium
914.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten