Entrecôte et risotto aux champignons

Entrecôte et risotto aux champignons

3.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • huile d'olive pour le panier de la friteuse à air
  • 2 entrecôtes de bœuf
  • 20 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de beurre doux
  • 125 g de champignons bruns, frais
  • 160 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
  • 30 g de vin blanc sec
  • 410 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • ½ c. à café de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 914.6 mg
Eiwitten 75.4 g
Calorieën 5866.2 kJ / 1402.1 kcal
Vetten 90.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 40.8 g
Koolhydraten 69.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...