Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de farine, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 400 g de pousses d'épinards
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en cubes
- 1 c. à café de baies roses, concassées
- 40 g de miel liquide
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2799 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Gratin de pâtes au thon
35 min
Bricks au chèvre, miel, menthe et citron
35 min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1h 25min
Feuilleté de poireau au camembert
55 min
Wrap au chèvre
1h 25min
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis
1 godz. 35 min
Croque monsieur à la tomate
1h
Pizza crème aux champignons, mozzarella et huile de basilic
2 godz. 40 min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 godz. 35 min