Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g cashews
- water, to soak
- 170 g butternut pumpkin, peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)
- 450 g liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste
- 60 g nutritional yeast
- 170 g extra virgin olive oil
- 45 g apple cider vinegar
- 1 tbsp chilli powder
- 1 ½ tsp dried chilli flakes
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- tortilla chips
- guacamole, to garnish
- fresh tomato salsa, to garnish
- fresh jalapeño chilli, sliced, to garnish
- fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 13368.3 kJ / 3195.1 kcal
- Eiwitten
- 77.9 g
- Koolhydraten
- 121.3 g
- Vetten
- 283.9 g
- Verzadigd vet
- 46.4 g
- Vezels
- 29.5 g
- Natrium
- 2106.5 mg
Alternatieve recepten
Mushroom risotto (TM6)
30min
Smashed pea and bean dip
30min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Salsa verde
5min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15 min.
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Poppy seed strudel with crumble topping
3u. 15min
Lemon and caper aioli
15min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Pumpkin and ginger soup
35min