Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g cashews
- water, to soak
- 170 g butternut pumpkin, peeled, deseeded and cut into pieces (5 cm)
- 450 g liquid vegetable stock or water, plus 2 tsp vegetable stock paste
- 60 g nutritional yeast
- 170 g extra virgin olive oil
- 45 g apple cider vinegar
- 1 tbsp chilli powder
- 1 ½ tsp dried chilli flakes
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- tortilla chips
- guacamole, to garnish
- fresh tomato salsa, to garnish
- fresh jalapeño chilli, sliced, to garnish
- fresh coriander, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 13368.3 kJ / 3195.1 kcal
- Eiwitten
- 77.9 g
- Koolhydraten
- 121.3 g
- Vetten
- 283.9 g
- Verzadigd vet
- 46.4 g
- Vezels
- 29.5 g
- Natrium
- 2106.5 mg
Alternatieve recepten
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Geen beoordelingen
Salsa verde
5 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Sweet and spicy nut butter
30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 godz. 10 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Mushroom cappuccino
25min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min