Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chutney de higos
- 100 g de higos secos (lavados y secados)
- 200 g de agua
- 1 bolsita de té
-
1
cucharada de aceite de cacahuete
of 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra - 120 g de cebolla en cuartos
- 35 g de azúcar moreno
- 60 g de vinagre de sidra
- 1 cucharadita de jengibre en polvo
- 1 cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 clavo
- ½ cucharadita de sal
Bastones de ibérico
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- 6 lonchas de jamón ibérico (cortadas en 4 tiras longitudinalmente)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 730 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 18.19 g
- Vetten
- 10.66 g
- Vezels
- 1.77 g
Alternatieve recepten
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Texturas de gin-tonic
10 godz. 40 min
Crujientes de espinacas con roquefort
25 min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3 Std.
Volovanes de bacalao
50 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 Std. 50 Min
Crujiente de coliflor
1 godz.
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45 min
Aperitivo de queso de cabra, uvas y pistachos
1 godz.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min