Compatibele versies
Pera en hojaldre y ensalada con roquefort y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peras en hojaldre
- 4 peras conferencia maduras
- ½ limón
- 1 lámina de masa de hojaldre de 25x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido
Ensalada
- 150 g de hojas baby de ensalada variada
- 40 g de nueces peladas troceadas
-
60
g de queso roquefort
of 60 g de queso azul
Vinagreta
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de vinagre balsámico
- 15 g de miel
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2383 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 10.04 g
- Koolhydraten
- 34.76 g
- Vetten
- 43.36 g
- Vezels
- 4.47 g
Alternatieve recepten
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Tiramisú de fresas
2h 10min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Ensalada templada con pollo, uvas y pasas
15min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Aperitivo de queso de cabra, uvas y pistachos
1h
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15 min.
Kringle Estonia
1 Std. 40 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3u. 15min
Aperitivo de queso con granada
30min
Cremoso de ibérico
5min