Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi

Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi

4.7 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 raciones

Ingrediënten

  • 1100 g de pulpo congelado (descongelado)
  • 1100 g de agua
  • 70 g de cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de ramilletes de coliflor
  • 300 - 500 g de patatas en rodajas
  • 20 g de mantequilla
  • 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 1 pellizco de pimienta molida
Mayonesa de wasabi
  • 3 - 4 cucharadas de mayonesa
  • ½ - 1 cucharadita de wasabi en polvo
    ½ - 1 cucharadita de wasabi en pasta
Montaje del plato
  • 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 paquete de brotes germinados (rábanos, remolacha, etc.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 23.29 g
Calorieën 1006 kJ / 240 kcal
Vetten 12.47 g
Vezels 1.68 g
Koolhydraten 8.83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...