Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
cucharadita de salvia seca desmenuzada (y algo más para espolvorear)
of 5 g de hojas de salvia fresca - 6 pellizcos de sal
- ½ pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 diente de ajo
- 20 g de tomates secos en aceite (escurridos), en tiras finas
- 4 rebanadas de pan blanco
- 5 cucharadas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1273 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 451.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de judías blancas con verduras
15 Min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20 Min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12h
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Judías blancas con chorizo
50min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1h 10 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Judías pintas con verduras
35min
Garbanzos con verduras y arroz
45min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min