Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g orez cu bobul rotund, japonica
- apă, pentru înmuiat orezul
-
250
g crevete crude, decorticate, eviscerate și curățate (de mărime medie)
of 250 g crevete crude, decorticate, eviscerate Èi curÄÈate (de mÄrime medie) - 50 g porumb dulce boabe, din conservă, scurs
- 20 g sos de soia light
- 10 g ulei brun de susan, plus pentru stropit
- 20 g sos de stridii
- 10 g oțet de orez
- 1 linguriță sare
- 50 g mazăre, proaspătă sau congelată
- 1 linguriță zahăr brun
- ceapă verde, tocată, pentru decor
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettucine cu roșii și crevete
50 分钟
Smoothie bogat în citrice
5min
Orez cu carne de vită și broccoli
50 分钟
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 dk
Somon cu fenicul și risotto
25 min
Macrou cu muștar
30 dk
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Geen beoordelingen
Linguine cu somon și votcă
20 Min
Bolul coreean cu carne de vită
1 godz. 10 min
Trio de orez, pește și legume
35 min
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1 godz. 5 min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1 godz. 15 min