Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g brânză Gruyère, tăiată bucăți
- 500 g ceapă, tăiată jumătăți
- 30 g ulei de măsline
- 20 g unt, nesărat sau sărat
- ½ linguriță sare
- 2 prize piper negru măcinat
- 2 lingurițe făină (10 g)
- 200 g vin alb sec
- 800 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de pui sau vită
of 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de pui sau vită - 12 felii baghetă, mai veche, sau alt tip de pâine cu coajă
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1034 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 Min
Jeleu de chilli
Geen beoordelingen
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 Std. 15 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 Min
Scones cu Camembert și struguri
40 Min
Tartar de vită
10 dk
Supă cu spanac și parmezan
45 Min
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55 dk
Supă cu paste și fasole
40 Min
Supă cremă de ardei gras
20min
Zabaglione
15 Min
Supă cremă de roșii
25 Min