Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão
- 60 g queijo da Ilha
- 10 g coentros
- 200 g espargos verdes, limpos
- 500 g água
- 1 fio de azeite
- 750 g posta de bacalhau demolhado (2 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 80 g farinha
- 600 g leite
- 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 4941 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de peixe
1h
Tempero de pimenta e limão
1h 30min
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Chutney de cebola e amora
6 godz. 50 min
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30min
Soufflé de peixe
1h 10min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Soufflé de atum
1h 15 min
Canelones de salmão
1h
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h