Soufflés de bacalhau e espargos verdes
TM6 TM5

Soufflés de bacalhau e espargos verdes

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g queijo parmesão
  • 60 g queijo da Ilha
  • 10 g coentros
  • 200 g espargos verdes, limpos
  • 500 g água
  • 1 fio de azeite
  • 750 g posta de bacalhau demolhado (2 unid. aprox.)
  • 2 c. chá de sal
  • 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
  • 80 g farinha
  • 600 g leite
  • 6 ovos
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 pitada de noz-moscada
  • ½ limão, só o sumo

Voeding
per 1 unidade
Calorieën
1414 kJ / 338 kcal
Eiwitten
47.7 g
Koolhydraten
8.8 g
Vetten
11.3 g
Verzadigd vet
5.8 g
Vezels
0.6 g
Natrium
4941 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten