Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 pés de salsa
- 5 pés de manjericão
- 6 pés de tomilho-limão
- 80 g queijo parmesão
- 1000 g água
- 1000 g polvo descongelado
- 120 g alho-francês, só a rama verde escura cortada em pedaços
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta rosa
- 150 g chalota
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
-
100
g espumante
of 100 g champanhe - 350 g arroz p/ risoto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2160.8 kJ / 516.5 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 989.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 Min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Manteiga de alho assado
50 Min
Risoto verde com salmão
45 Min
Risoto de marisco Gochujang
1 Std.
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
2 Std. 45 Min
Risoto de açafrão e mexilhão
45 Min
Risoto de camarão e leite de coco
30 Min
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto de curgete e bacon
35 Min