Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Muhamara dip
30 Min
Sable choux with lime ganache
26h
Beer Pickles
24hod. 20min
Croissants
16 Std.
Santa Maria Dry Rub
5 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min
Spiced lamb flatbread
1sa 50 dk
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 godz.
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1 Std. 35 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min