Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and coriander naan
1h 30min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Three cheese pides
1h 40min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min