Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 450 g baker's flour
- 250 g warm water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- ¾ - 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- ½ - 1 tsp ground allspice
- 1 tsp sea salt
- 250 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 75 g green capsicum, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 - 75 g tomato paste
- 1 red onion, cut into thin slices, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2145.7 kJ / 512.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 681 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 Std.
Naan bread
2 Std. 40 Min
Greek pita breads
1h 15min
Korean fried chicken
4ωρ.
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4ωρ. 40 λεπτ.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 λεπτ.
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50 min
Baklava
1h 10min
Garlic and coriander naan
1h 30min