Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 75 g di farina di segale
Starter
- 40 g di nocciole sgusciate e spellate
- 30 g di uva passa
- 40 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di semi di girasole
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di fiocchi di farro
- 220 g di acqua
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 25 g di miele
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 150 g di farina di farro integrale
- 10 g di sale
- 15 g di burro + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 3 cucchiai di fiocchi di farro
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di semi di lino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1218 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetto di Matera
4h 30min
Pane contadino
19h
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 godz.
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Gelato al parrozzo
10h 30min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Gelato al cocco e ananas con biscotti allo zenzero (senza lattosio)
Geen beoordelingen
Brioche vegana con frutta secca
2 Std.
Treccia con mirtilli rossi
Geen beoordelingen
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Zupfkuchen (vegan)
9h 10min