Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 75 g di farina di segale
Starter
- 40 g di nocciole sgusciate e spellate
- 30 g di uva passa
- 40 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di semi di girasole
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di fiocchi di farro
- 220 g di acqua
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 25 g di miele
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 150 g di farina di farro integrale
- 10 g di sale
- 15 g di burro + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 3 cucchiai di fiocchi di farro
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di semi di lino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1218 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al cumino
16h 30min
Brioche vegana con frutta secca
2h
Panini della Val Venosta
15h 30 min
Crackers di riso
3h 10min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Panini di patate
20h
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane morbido di farro
19h
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Pane ai semi misti
5h 20min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4h