Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 52.1 mg
Alternatieve recepten
Salsa al caramello (TM6)
1hod. 30min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Caramello liquido
35 min
Mini pavlove
2hod. 30min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11sa
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.