Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 52.1 mg
Alternatieve recepten
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min
Salsa al caramello (TM6)
1óra 30p
Cream tart
4 Std.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1óra 30p
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Pavlova
2 godz. 45 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min.
Mini pavlove
2h 30min
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Lemon curd
20 Min