Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di fragole a fette
- 145 g di zucchero di canna
-
10
g di vino rosso passito, tipo brachetto
of 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato - 150 g di acqua
-
75
g di olio di riso
of 75 g di olio di semi di mais - 300 g di farina tipo 00
- 50 g di fecola di patate
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 1 cucchiaino di scorza di arancia tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Plumcake al cioccolato con crema di avocado
1 Std. 30 Min
Dolce mandorle e carruba al vapore
1 Std. 20 Min
Crostata alla banana
4 Std. 30 Min
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1 Std. 50 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2 Std.
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Plumcake di pane e pistacchi
1 godz.
Plumcake al pistacchio
1 godz.