Apparaten en accessoires
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
rode uien in dunne plakjes100 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
verse jalapeñopeper in dunne plakjes1
-
sinaasappel enkel het sap1
-
limoen enkel het sap1
-
komijnzaad1 tl
-
kruidnagel1 tl
-
pimentbessen1 tl
-
teentjes knoflook3
-
zout4 tl
-
2 tl Achiote pastazoete paprikapoeder2 tl
-
½ tl chipotle chilipoederchilipoeder½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
tomaat ± 70 g, in partjes1
-
langkorrelige rijst200 g
-
zoete maïskorrels, uit blik50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
olijfolie20 g
-
water1000 g
-
verse koriander10 g
-
avocado zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2206.6 mg
Eiwitten
43.7 g
Calorieën
2396.7 kJ /
572.8 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
61.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min