Apparaten en accessoires
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
rode uien in dunne plakjes100 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
verse jalapeñopeper in dunne plakjes1
-
sinaasappel enkel het sap1
-
limoen enkel het sap1
-
komijnzaad1 tl
-
kruidnagel1 tl
-
pimentbessen1 tl
-
teentjes knoflook3
-
zout4 tl
-
2 tl Achiote pastazoete paprikapoeder2 tl
-
½ tl chipotle chilipoederchilipoeder½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
tomaat ± 70 g, in partjes1
-
langkorrelige rijst200 g
-
zoete maïskorrels, uit blik50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
olijfolie20 g
-
water1000 g
-
verse koriander10 g
-
avocado zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2206.6 mg
Eiwitten
43.7 g
Calorieën
2396.7 kJ /
572.8 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
61.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Coconut Dream
10min
Pulled Pork
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Dadel- en Haverdrank
20min
Miso Udon Noedels
20min