Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst

Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties

Ingrediënten

  • rode uien in dunne plakjes
    100 g
  • zout naar eigen smaak
    1 ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    1 tl
  • verse jalapeñopeper in dunne plakjes
    1
  • sinaasappel enkel het sap
    1
  • limoen enkel het sap
    1
  • komijnzaad
    1 tl
  • kruidnagel
    1 tl
  • pimentbessen
    1 tl
  • teentjes knoflook
    3
  • zout
    4 tl
  • zoete paprikapoeder
    2 tl
    2 tl Achiote pasta
  • chilipoeder
    ½ tl
    ½ tl chipotle chilipoeder
  • gemalen kaneel
    ½ tl
  • gedroogde oregano
    1 tl
  • zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
    2
  • gemalen zwarte peper
    1 tl
  • tomaat ± 70 g, in partjes
    1
  • langkorrelige rijst
    200 g
  • zoete maïskorrels, uit blik
    50 g
  • uien gehalveerd
    50 g
  • olijfolie
    20 g
  • water
    1000 g
  • verse koriander
    10 g
  • avocado zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 572.8 kcal / 2396.7 kJ
Eiwitten 43.7 g
Vetten 17.7 g
Koolhydraten 61.3 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 2206.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...