Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
TM6 TM5 TM31

Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g rode uien, in dunne plakjes
  • 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
  • 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 1 verse jalapeñopeper, in dunne plakjes
  • 1 sinaasappel, enkel het sap
  • 1 limoen, enkel het sap
  • 1 tl komijnzaad
  • 1 tl kruidnagel
  • 1 tl pimentbessen
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 tl zout
  • 2 tl zoete paprikapoeder
    of 2 tl Achiote pasta
  • ½ tl chilipoeder
    of ½ tl chipotle chilipoeder
  • ½ tl gemalen kaneel
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 1 tomaat, ± 70 g, in partjes
  • 200 g langkorrelige rijst
  • 50 g zoete maïskorrels, uit blik
  • 50 g uien, gehalveerd
  • 20 g olijfolie
  • 1000 g water
  • 10 g verse koriander
  • 1 avocado, zonder zaadjes, in dunne plakjes (± 3 mm)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2396.7 kJ / 572.8 kcal
Eiwitten
43.7 g
Koolhydraten
61.3 g
Vetten
17.7 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
8.4 g
Natrium
2206.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten