Apparaten en accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Eiwitten
210.4 g
Calorieën
5271.8 kJ /
1260 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Koken van jasmijnrijst
35min
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min