Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel

Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties

Ingrediënten

In zoutkorst gebakken vis
  • steranijs
    5 peulen
  • gedroogde pepervlokken
    1 tl
  • verse rozemarijn
    6 takjes
  • grof zout
    2000 g
  • water
    200 g
  • citroen in plakjes (5 mm)
    1
  • zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
    2
  • citroen schil en sap
    ½
  • mosterd
    5 g
  • zout
    ¾ tl
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • olijfolie
    50 g
  • venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
    400 g
  • witte azijn
    20 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 1260 kcal / 5271.8 kJ
Eiwitten 210.4 g
Vetten 36 g
Koolhydraten 11.3 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 7.6 g
Natrium 2244.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...