Apparaten en accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Eiwitten
210.4 g
Calorieën
5271.8 kJ /
1260 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Profiteroles
2u.
Rabarber-munt cocktail
2u.
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Noten bolognese
35min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Aalsterse Vlaai
1u.