Compatibele versies
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Spaanse risotto
40min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min