Compatibele versies
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
of 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bearnaisesaus
20min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Tostadas met kip
40min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min