Apparaten en accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
2 porties
Ingrediënten
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3852.1 mg
Eiwitten
241.3 g
Calorieën
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Vetten
27.8 g
Vezels
15.9 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
181.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Alpenmacaroni
45min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Pompoensoep met room
35min