
Compatibele versies
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
of 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Pompoenbrood
1u. 45min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Mexicaanse kippensoep
40min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Kruiden- en citroenzout
1u.
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
Geen beoordelingen
55min
Kabeljauw in tomatensaus
Geen beoordelingen
30min