Apparaten en accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
2 porties
Ingrediënten
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3852.1 mg
Eiwitten
241.3 g
Calorieën
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Vetten
27.8 g
Vezels
15.9 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
181.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Chocolade broodpudding
1u. 25min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Japanse kip curry
55min
Havermoutrepen met kaas
45min
Glutenvrij chocoladebrood
1u. 10min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2u.
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min