Compatibele versies
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
of 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Gekookte eieren
20min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 godz. 15 min
Russische salade
No ratings
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
No ratings
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
No ratings
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
No ratings
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
No ratings
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Heerlijke herfstdressing
No ratings
Gestoomde rijst
25min