Apparaten en accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
2 porties
Ingrediënten
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3852.1 mg
Eiwitten
241.3 g
Calorieën
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Vetten
27.8 g
Vezels
15.9 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
181.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.