Compatibele versies
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
of 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Eiwitten
- 241.3 g
- Koolhydraten
- 181.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 3852.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Noten bolognese
35min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min