Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen

Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
2 porties

Ingrediënten

Zeebaars
  • verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
    15 g
  • water
    250 g
  • verse gist
    20 g
    2 tl gedroogde gist
  • broodbloem en iets meer om te strooien
    400 g
  • zout
    1 tl
  • citroen in plakjes
    1
  • zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
    1
  • zout naar eigen smaak
    2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
  • water
    500 g
  • nieuwe aardappelen klein, ongeschild
    200 g
  • diepgevroren sperziebonen
    200 g
  • vers gemalen zwarte peper
    2 snuifjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 1998.5 kcal / 8361.7 kJ
Eiwitten 241.3 g
Vetten 27.8 g
Koolhydraten 181.7 g
Vezels 15.9 g
Verzadigd vet 6.4 g
Natrium 3852.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...