Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (optioneel)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
of 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 733.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Zijden tofu cheesecake
Geen beoordelingen
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Butternut en gembersoep
35min
Papaya'péro
30min