Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g bulgur
- 410 g water
- 70 g olijfolie
- 480 g bloem
- 10 g verse gist
- 10 g zout
- bloem, om te bewerken
- 80 g Cheddar kaas, in stukken
- 80 g Gruyère kaas, in stukken
- 80 g mozzarella, in stukken
- 200 g sjalotten, gehalveerd
- 1 tl suiker
- 15 g balsamicoazijn (optioneel)
- 20 g ciderazijn
- 2 teentjes knoflook
- 5 g verse peterseliebladeren
- 20 g boter, in stukken
-
400
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
of 400 g verse champignons de Paris, in stukken - 2 - 3 snuifjes zout
- 3 - 4 el boter, om te bakken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2309.6 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 733.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Batbout met kaas
30 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
Geen beoordelingen
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen