Apparaten en accessoires
Gegrilde kaas met champignons
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
bulgur120 g
-
water410 g
-
olijfolie70 g
-
bloem480 g
-
verse gist10 g
-
zout10 g
-
bloem om te bewerken
-
Cheddar kaas in stukken80 g
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
mozzarella in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd200 g
-
suiker1 tl
-
balsamicoazijn (optioneel)15 g
-
ciderazijn20 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterseliebladeren5 g
-
boter in stukken20 g
-
400 g verse champignons, de Paris, in stukkenverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken400 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
boter om te bakken3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
733.4 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
2309.6 kJ /
552 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
64.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Zoetzure tempé
50min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Blauwe bessen Jam
Geen beoordelingen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Mallorcaanse vissoep
40min