Compatibele versies
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onions, thinly sliced
- 5 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 tsp ground black pepper
- 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 1 orange, freshly squeezed juice only
- 2 limes, freshly squeezed juice only
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp cloves
- 1 tsp whole allspice berries
- 3 garlic cloves
-
2
tsp sweet paprika
of 2 tsp achiote paste -
½
tsp chilli powder
of ½ tsp chipotle chilli powder - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp dried oregano
- 2 sea bass, whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 tomato (approx. 70 g), cut in wedges
- 200 g long grain rice
- 50 g tinned sweetcorn
- 50 g onion, quartered
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 avocado, thinly sliced (approx. 3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 2207 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min
Steamed Salmon Parcels
55min