Gratinado italiano de carne picada e couve-flor

Gratinado italiano de carne picada e couve-flor

4.6 41 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 doses

Ingrediënten

  • água
    500 g
  • couve-flor só os floretes (3-4 cm aprox.)
    500 g
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • chalota
    30 g
  • alho
    2 dentes de
  • azeite
    30 g
  • carne de vaca picada
    600 g
  • tomate cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    200 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • tomilho seco
    ½ c. chá de
  • manjericão, seco
    ½ c. chá de
  • piripíri em pó
    ½ c. chá de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • concentrado de tomate
    80 g
  • natas
    60 g
  • queijo mozarela fresco
    250 g
    250 g queijo mozarela, ralado
  • tomilho só as folhas
    4 pés de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 805.5 mg
Eiwitten 29.1 g
Calorieën 2075.5 kJ / 496.1 kcal
Vetten 38.5 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 16.2 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...