Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pinhão cru
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 60 - 90 g rama de cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g azeite
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta
- 700 g água
- 800 g cenoura c/ casca, de várias cores, espiralizada (ver dica)
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Queijo parmesão cortado em lascas p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2027 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 39.3 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 981.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45min
Salada de noodles, manga e papaia
Geen beoordelingen
Kebabs de borrego
3 Std.
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1h 25 min.
Strudel de maçã
3h 20min
Pasta de cogumelos e sementes de girassol
30min
Húmus de pesto com tomate seco
15min
Bucatini de beterraba e feta
25 Min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40 Min
Queques de queijo feta e tomate cereja
40 Min
Alcachofras com molho de manteiga e manjericão
1h