Apparaten en accessoires
Vegetarisch Medaillons
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optioneel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Voeding per 4 porties
Calorieën
1630 kcal /
6819.9 kJ
Eiwitten
54 g
Vetten
94 g
Koolhydraten
157 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
1369 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sangria met Frambozen en Basilicum
Brak ocen
Vegetarische chili
Brak ocen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Brownies van zoete aardappel
1 godz.