Apparaten en accessoires
Vegetarisch Medaillons
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optioneel)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Voeding per 4 porties
Calorieën
1630 kcal /
6819.9 kJ
Eiwitten
54 g
Vetten
94 g
Koolhydraten
157 g
Vezels
25 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
1369 mg