Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g water
- 100 g boekweitkorrels
- 30 g havervlokken
- 50 g gemengde zaden
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 100 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 50 g uien, in vieren gesneden
- 1 wortel, in stukken (2 cm) (± 70 g)
- 1 teentje knoflook
- 3 verse basilicumbladeren
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gerookt paprikapoeder (optioneel)
- 50 g paneermeel
- 3 - 4 el zonnebloemolie
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6819.9 kJ / 1630 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 157 g
- Vetten
- 94 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nessuna valutazione
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nessuna valutazione
Spek en fontina gerolde pizza
Nessuna valutazione
Hong Kong rijst met worst
Nessuna valutazione
Horror punch
20 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35p
Drie soorten melk cake
Nessuna valutazione
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Geroosterde bananen affogato
Nessuna valutazione
Enchiladas met rundvlees
30min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min