Apparaten en accessoires
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2828.3 kJ /
676 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
103 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Chocolade babka
3u.
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2u. 20min
Guacamole
5min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pompoen vingers
1u. 30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Tomatensaus
40min