Apparaten en accessoires
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2828.3 kJ /
676 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
103 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1u. 10min
Groentenbouillonpasta
45min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min